Zwangerschapsmassage

 

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Geniet van deze bijzondere tijd.

 

Heb je het gevoel dat de zwangerschap aan je voorbij vliegt? Naast een drukke baan of de zorg voor je andere kind(eren) ben je ook zwanger. De tijd vliegt en voor je het weet zijn die 9 bijzondere maanden voorbij.

Baal je van typische zwangerschapsklachten, zoals hoofdpijn, slecht slapen, rugpijn of kramp? Hoe vaak heb je al gehoord dat die klachten “er nu eenmaal bij horen”? Het lijkt wel of je als aanstaande mama niet mag klagen. Onzin. Bovendien kun je er iets aan doen.

Merk je dat het soms moeilijk is om dagelijks te ontspannen en te genieten van je zwangerschap? Ontspanning is bijna net zo belangrijk als eten en drinken. Zeker nu je zwanger bent. Stress is niet goed voor je baby.

 

Wanneer mag ik een zwangerschapsmassage?

 

Zwangerschapsmassage is geschikt voor alle zwangere vrouwen vanaf 14 weken, tot het eind van de zwangerschap.

 

Hoe gaat de massage in zijn werk?

 

Voor de eerste behandeling heb je een intake gesprek. Dan informeer ik naar het verloop van je zwangerschap en leg uit hoe de massage in zijn werk gaat. Geef aan of je klachten hebt en zo ja welke dat dan zijn. Bij een hoge of lage bloeddruk kan je beter eerst even overleggen met je verloskundige. Geef het ook aan als je ergens niet gemasseerd wilt worden. Ik kan de behandeling dan aanpassen. Vervolgens begint de massage.

 

Massage

 

Je schouders, maar ook speciaal je onderrug, armen, handen, benen en voeten, krijgen alle aandacht tijdens een massage, waarbij er weer extra gekeken zal worden naar de probleemgebieden. Zelfs een gezichtsmassage als afsluiting maakt het geheel af en zorgt ervoor dat je heerlijk relaxed zal zijn!

 

Hoe vaak laten masseren?

 

Als je het eenmaal een paar keer hebt gedaan ben je vast en zeker verkocht. Sommige vrouwen komen in het tweede trimester 1 keer in de vier tot zes weken. Als de zwangerschap in het derde trimester zit komen vrouwen vaak 1 keer in de 2 weken. De snel groeiende baby zorgt dan vaak voor extra rug- en schouderklachten. Vaak kan 1 zwangerschapsmassage al verbetering of verlichting bieden. Daarnaast heb je dan toch verlof en is het heerlijk even te relaxen.

 

Wil je meer weten over wat Zwangerschapsmassage voor jou kan betekenen? Neem contact met mij op!

Of ken je iemand die baat zou hebben bij een Zwangerschapsmassage? 

 

Geef dan een Massage cadeaubon ook een leuk cadeau voor bijvoorbeeld een babyshower!

 

Tarieven  60 min  € 37,50

                   90 min  € 50,00